Cuplurile căsătorite de 50 de ani, sărbătorite la Medgidia

288
Cuplurile căsătorite de 50 de ani, sărbătorite la Medgidia - medgidianuntadeaur-1320158987.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au sărbătorit cuplu-rile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cele 20 de perechi care au serbat recent nunta de aur au fost invitate în sala de ședințe a Primăriei Medgidia, unde au fost felicitate de primarul Marian Iordache. De asemenea, bătrânii au primit, din partea administrației locale, flori, diplome și câte un premiu simbolic în bani.

"Mă bucur că suntem astăzi împreună, aici, și vă pot adresa cele mai sincere urări de sănă-tate, fericire și mulți ani de acum înainte. Este o bucurie și o mân-drie pentru dumneavoastră că serbați 50 de ani de căsătorie, și sunt convins că, deși ați trecut și prin momente fericite, și mai puțin fericite, avem cu toții de învățat din experiența dumneavoastră de viață. Dumnezeu să vă țină sănătoși și să aveți parte de cât mai multe aniversări", le-a spus primarul bătrânilor prezenți în sală.

După ce au primit premiile, sărbătoriții au ciocnit pahare cu șampanie și s-au fotografiat împreună cu edilul orașului, pentru a avea o amintire de la aniversarea celor 50 de ani de conviețuire împreună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ghiozdanul cu știri
Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Social : Avarie RAJA la Medgidia
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Recital extraordinar de pian la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3876 secunde