Jumătate din taximetriștii controlați au fost sancționați de Poliția Constanța

708
1
Jumătate din taximetriștii controlați au fost sancționați de Poliția Constanța - 13ianuarietaximetristicontrolpol-1326457876.jpg
Zeci de taximetriști constănțeni au fost sancționați, astăzi, în urma unei acțiuni de amploare desfășurate de polițiștii Serviciului Poliției Rutiere. Oamenii legii au descins în stațiile din zona Gării Constanța, Dacia, de pe Bulevardul Mamaia etc. Au fost verificate peste o sută de taximetre, iar aproximativ jumătate au fost sancționați. "Au fost aplicate 54 de sancțiuni, în valoare de 7.600 de lei. Au fost aplicate sancțiuni pentru deficiențe tehnice la sistemul de iluminare, pentru nepurtarea centurii de siguranță în trafic, pentru vorbit la telefonul mobil în trafic și pentru staționarea în afara stațiilor", a afirmat Cristina Vasile, purtător de cuvânt Poliția Rutieră Constanța.

Comentează știrea

cetatean
14 ianuarie 2012
Taximetristi amendati

Bravo! In sfarsit, era si cazul deoarece prea multi au ajuns sa se creada stapanii soselelor. Cam mici amenzile totusi. Fiind vorba de taximetristi, deci transport de persoane, ar trebui aplicate valorile maxime. E de ajuns sa ne uitam pe strada si ii remarcam: probleme la sistemul de lumini, montarea altor lumini decat cele prevazute in lege, galbenul obligatoriu l-au transformat usor-usor intr-un auriu, cauciucuri uzate, semnalizarea nu o mai folosesc, se asigura din mers la indicatorul "stop" iar aproape toate zonele unde legea interzice oprirea si stationarea au devenit statii taxi (colt de strada, banda de liber-dreapta in intersectiile mari, treceri de pietoni etc). Faptul ca sunt multi nu e o scuza pentru nesimtirea la care s-a ajuns. Si daca ii mai si ascultam cum se mandresc ca pacalesc legile la capitolul acte/aprobari... Sunt si unii care isi respecta meseria si o practica in conditiile impuse de legile acestei tari insa prea putini. Toata stima pentru ei insa ceilalti, mult mai multi la numar, fac ca despre aceasta breasla sa se vorbeasca in general urat. Bravo Politiei si poate aceste controale vor deveni saptamanale iar amenzile se vor da pentru absolut toate neregulile si la valori maxime. Este binvenita o curatenie de acest fel. Cred ca multi gandim la fel despre acest subiect.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3446 secunde