La Cumpăna a început sezonul vânătorii de pisici

1569
1

Articole de la același autor

Un bărbat din Cumpăna este cercetat de polițiști după ce a tras cu ar-ma asupra unor pisici care aparțineau unei femei din localitate.
În cursul zilei de ieri, Nicoleta Grosu, din Cumpăna, s-a trezit cu pisicile rănite în fața casei și a alertat polițiștii. Ea a spus oamenilor legii că, cel mai probabil, vecinul ei le-a împușcat deoarece era supărat că felinele dădeau târcoale de ceva
timp locului în care avea depozitat grâul.
La scurt timp, la fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Ei l-au luat la întrebări pe Victor Țiței, de 59 de ani, deținător legal al unei puști cu aer comprimat.
El le-a spus oamenilor legii că a achiziționat pușca în urmă cu un an când s-a trezit cu hoții în casă. Cu toate acestea, zilele trecute s-a enervat că pisicile vecinei îi trec tot timpul prin curte, a scos arma și a tras în ele. Una a scăpat nevătămată, în timp ce alta a fost împușcată exact în ochi și, poate, că ar fi murit dacă stăpâna ei nu ar fi dus-o la un cabinet veterinar unde a fost operată.
Polițiștii au confiscat arma și muniția bărbatului, spre liniștea vecinei sale care spune că trăiește cu frica în sân ca fetița ei de un an să nu fie rănită de vânătorul de ocazie.
Totodată, anchetatorii i-au întocmit dosar penal lui Victor Țiței sub acuzația de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

Comentează știrea

Un oarecare
9 decembrie 2017
Pisici

Normal si corect ar fi ca atunci cand detii un animal, sa ti-l tii numai pentru tine, nu sa-l lasi sa faca rau vecinilor, ca nu toti impartasesc pasiunea ta.bolnava de iubitor, crescator sau detinator de animale. Acea femeie trebuia la randul ei, cel putin amendata. Daca eu am un caine si musca un vecin pe strada, raspund poate si penal. Mie personal mi s-a intamplat ca pisicile vecinilor sa-mi distruga usile de metal de la intrarile in casa. Va las sa ghiciti, cum.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9 secunde