La "vânătoare" de bișnițari de țigări, prin piețele din Constanța

355
3
La

Articole de la același autor

Militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" au verificat, în sfârșitul de săptămână care a trecut, mai multe piețe din municipiul Constanța, în cadrul unei acțiuni de combatere a bișniței cu țigări. Prima oprire a fost în piața Brotăcei, unde au fost depistate două persoane, de 67 și respectiv 78 de ani, care ofereau spre vânzare trecătorilor țigări de proveniență duty-free. În urma verificărilor, asupra celor două persoane au fost găsite 73 de pachete de țigări, diverse mărci.

Următoarea oprire a fost în apropierea pieței Tomis III, unde a fost depistată o persoană de 64 de ani, care avea asupra ei șapte pachete de țigări pe care intenționa să le comercializeze.

Cele trei persoane au fost sancționate contravențional pentru contrabandă cu țigări. 

Comentează știrea

Traian
25 noiembrie 2014
tigari

cand o sa-i strângeți pe bișnițarii de țigări din piața Grivitei. Sunt cu zecile.

hghh
25 noiembrie 2014
ti

Sunt cu zecile in multe locuri dar politia ii ridica doar pe cei care nu platesc taxa si care sunt niste prosti amarati.Javrele de politai ar trebui arestati,cei cu tigarile nu au frica de nimic,sunt in stare sa-ti ia banii din buzunar ca sa-si vanda tigarile.Ati vazut voi vreun bisnitar ca se fereste?Sunt aceiasi ,zilnic peste tot, iar presa ridica in slavi activitatea politiei.Oare de ce?

Papu
25 noiembrie 2014
razie

Apar jandarmii bisnitarii fug ca potarnichile . Prind unu ,doi , le confisca cateva pachete din buzunare. Sacosa cu cartoane o tin ascunsa prin buticurile din jur. Pleaca jandarmii iar tiganii bisnitari apar ca ciupercile dupa ploaie. Praf in ochi !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4121 secunde