Vor să curețe piețele din Constanța de bișnițarii de țigări

2270
1

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au "puricat" piețele din municipiul Constanța, în căutarea bișnițarilor de țigări. Și cum nu este piață din orașul nostru unde să nu fie astfel de comercianți ilegali, oamenii legii nu au încheiat acțiunea cu mâinile goale!

Controlul s-a desfășurat, marți, între orele 10,00 - 16,30, în principalele locuri cunoscute ca fiind preferate de acești comercianți (Tomis 3, Griviței și piața Abator), fiind depistate cinci persoane care ofereau spre vânzare țigări netimbrate, fără documente de proveniență.

Polițiștii au confiscat 140 de pachete de țigări (evaluate la aproximativ 1.400 de lei), mărcile Ashima, Marble, Viceroy, Rothmans și OK, de proveniență Republica Moldova, Ucraina și magazinele duty free.

Suspecții Constanța P., de 67 de ani, Anamaria A., de 41 de ani, și Adrian D., de 34 de ani, au fost amendați cu câte 1.000 de lei, în vreme ce Tudor D., de 50 de ani, și Mihaela M.T., de 37 de ani, sunt anchetați penal pentru contrabandă. 

Comentează știrea

DODO
13 noiembrie 2014
prostela

Astia actioneaza de foarte mult timp,si mai ales la vedere. Ii gasim, peste tot si ne folosim de serviciie lor ( ca de ! e mai ieftin) Sint figuri pe care noi constantenii le stim de ani de zile ,unii au chiar clientela lor ,dar NUSINT STIUTI de oamenii legii Cirdasia dintre ei est clara, doar asa, cite o razie plapinda de ochii lumii.Daca s-ar vrea se poate merge pe fir pina la fabrica de tigari ! Acum citiva ani,nu prea multi am fost la muzeul de arheologie si asteptind priveam pe geam.Prin piata misunau bisnitarii dar si multi clienti si am vazut cum distribuiau marfa din portbagajele a trei masini.La un moment dat a aparut o masina a politiei, toti s-au indreptat spre ea facind un scut iar unul a pus pe bord un pachet ce parea a fii cu bani,apoi masina demarat in tromba ,unghiul de vedere a fost perfect .Alt caz vazut a fost in statie la piata Unirii cind dupa un colt, un politai o admonesta pe o tiganca ca a intirziat cu darul,ea saraca se jura ca nu a avut vinzare eu fiind din intimplare pe latura cealalta a coltului .Cine nu vrea nu surprinde faze ca astea.Cred ca toata marfa este a retelelor sefilor politiei de frontiera,a vamei sub ,,protectia,,celei locale.Atunci despre ce vorbim ? despre prosteala?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde