Lăsat liber, deși vindea droguri în școli și licee

2148
Magistrații Curții de Apel Constanța au dispus lăsarea în libertate a unui tânăr de 26 de ani, din Năvodari, acuzat de procurorii DIICOT - Serviciului Teritorial Constanța de comiterea infracțiunii de trafic de droguri.
Este vorba de Cristian Dobriță, despre care procurorii spun că a vândut elevilor și liceenilor cantități semnificative de canabis și rezină de canabis.
Anchetatorii spun că, la data de 5 mai, au primit informații cu privire la faptul că Dorbiță se ocupă de trafic de droguri.
Polițiștii de la Crimă Organizată nu au stat pe gânduri, astfel că, a doua zi, un colaborator sub acoperire a reușit să ia legătura cu tânărul, de la care a și cumpărat cantitatea de 0,6 grame de rezină de canabis cu 50 de lei.
La câteva zile, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul lui Cristian Dobriță. Acolo au găsit un cântar electronic, cu ajutorul căruia individul porționa drogurile.
La acel moment, oamenii legii au hotărât cercetarea lui în stare de libertate, dar au continuat totuși să fie pe urmele lui. Așa au descoperit că, fără nici cea mai mică problemă, Dobriță și-a văzut în continuare de aceleași îndeletniciri.
Așa se face că, la data de 28 octombrie, polițiștii au aflat că tânărul are, din nou, droguri acasă, pe care le vinde tinerilor din Năvodari.
În urma percheziției domiciliare, au fost găsite 74,4 grame de rezină de canabis și 170 de grame de canabis, porționate și înfășurate în staniol.
În fața judecătorilor, Dobriță a ales să se prevaleze de dreptul la tăcere. Dacă, în primă fază, Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui, judecătorii de la Curtea de Apel l-au lăsat în libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.289 secunde