Laurențiu Ghiță, unul din asasinii lui Kreiner, va fi adus în România

187
Laurențiu Ghiță, unul din asasinii lui Kreiner, va fi adus în România - noiimaginicuucigasiiluiadriankre-1703861286.jpg

Articole de la același autor

Laurenţiu Ghiţă, unul din asasinii lui Adrian Kreiner, va fi adus în țară din Scoția vineri. Ghiță și un alt suspect Marian Cristian Minae au fost arestați în Marea Britanie. Cel de-al treilea fugar, Cosmin Costinel Zuleam, considerat creierul operațiunii, este încă de negăsit.


Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară, la Bucureşti, în cursul zilei de vineri, a confirmat şeful IPJ Sibiu, chestorul Tiberiu Ivancea, pentru Agerpres.


Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu au fost prinşi în Marea Britanie, unul în Scoţia, Laurenţiu Ghiţă, altul în Irlanda de Nord, Marian Cristian Minae. Poliţia Română îl caută încă pe cel de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam.


„Am fost înştiinţat că unul dintre cei doi va fi adus în ţară”, a spus Ivancea. Surse juridiciare au precizat că Laurenţiu Ghiţă va fi adus în România din Scoţia.
Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.


În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea au fost cruțate.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.34 secunde