Liceanul acuzat că a violat o fată de 14 ani, în zona restaurantului "Zorile", condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare

2021
Liceanul acuzat că a violat o fată de 14 ani, în zona restaurantului
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, ieri, condamnarea la pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare, stabilind totodată și un termen de încercare de șase ani și jumătate, a lui Ștefan Cristian Bordianu, de 18 ani, elev la un liceu cunoscut din Constanța, acuzat de comiterea infracțiunii de viol. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, în vara anului trecut, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Ștefan Cristian Bordianu, pentru comiterea infracțiunii de viol. Ulterior, magistrații l-au pus în libertate.
Potrivit rechizitoriului emis de procurori, în noaptea de 5 spre 6 iunie 2009, în jurul orei 2,30, o patrulă de la Secția 3 Poliție, care se afla în zona restaurantului "Zorile", din Constanța, a sesizat că la intersecția străzilor Smârdan și Mihai Eminescu, pe spațiul verde, se afla un tânăr.
Deplasându-se către acesta, organele de poliție au observat, în vegetație, un grup de tineri care încercau să care o fată, ce se afla în stare avansată de ebrietate, fiind îmbrăcată doar în partea de sus a corpului, având pantalonii și lenjeria intimă înfășurate pe un picior.
Dată fiind starea în care se afla fata, ea nu a putut da relații cu privire la identitatea sa, precum și la împrejurările care au dus-o în această situație.
În urma verificărilor efectuate în grupul de tineri, fata a fost în cele din urmă identificată. Ea se numește A.E.J., are 14 ani, și participase la un majorat, la Restaurantul "Zorile".
Având în vedere starea critică în care se afla minora, lucrătorii de poliție au procedat la solicitarea Ambulanței, care, sosită la fața locului și văzând starea adolescentei, a transportat-o la Spitalul Clinic Județean Constanța, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
La spital, minora a fost internată cu diagnosticul: "multiple excoriații superficiale la nivelul antebrațelor bilateral, torace posterior, abdomen, membre inferioare, fese. Stare de ebrietate. Viol".
La data de 6 iunie 2009, fata a fost externată, din biletul de ieșire din spital rezultând și diagnosticul de: "amnezie lacunară", alături de celelalte diagnostice mai sus menționate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1782 secunde