Video "Localii" din Constanța, făcuți praf de polițiști: "Este necesar să reveniți la titulatura de gardieni publici" / VIDEO

17347
9
Agenții Poliției Locale din municipiul Constanța au intrat, din nou, în colimatorul polițiștilor după ce au avut un limbaj neadecvat, în discuția cu un cetățean care-i lua la rost în legătură cu o acțiune privind comerțul ambulant de verdețuri. "Ce faceți cu marfa, după ce o confiscați?", a fost întrebarea constănțeanului care a filmat acțiunea. Reacția polițiștului local a venit imediat, fiind considerată cel puțin deplasată: "Mă băiatule, ești avocat? Dacă nu, dă-i drumul și circulă. Bă, tu ai înțeles ce spun? Dă-mi buletinul încoace, hai". 


Pagina Polițiștii au umor nu a trecut cu vederea derapajul localilor, precizând că, pe lângă bine cunoscutele îndeletniciri de a vâna "traficanții" de pătrunjel, localii din Constanța dovedesc că nu reușesc să se debaraseze de mentalitatea de paznici, folosind apelative ca "mă, bă, etc." demne de filme de tristă amintire. 


"Acesta este nivelul de cultură al localilor. Chiar dacă nu este treaba celui care a realizat clipul ce fac localii în acel loc, limbajul și comportamentul celui care apare în filmare, este demn de toată jena. Și atunci se miră din ce cauză nu sunt respectați de cetățeni. Nimeni nu vă denigrează domnilor, domniile voastre o fac fără niciun efort. În fapt, comportamentul și limbajul dvs. vă recomandă. Ceea ce este trist însă, este faptul că cetățenii ne confundă cu dvs. considerând că noi alergăm acești "evazioniști" în loc să prindem hoții. Tocmai din această cauză este necesar să reveniți la titulatura de "gardieni publici", se arată în postarea paginii Polițiștii au Umor. 


Comentează știrea

Gica contra
7 mai 2017
Uneori este indicat sa '' te dai dupa client '' mancati-as !

Fac si ei ce pot , macar ai vezi...sunt pe strazi , in trafic ! Dar POLITIA Nationala unde este ?

Alex
7 mai 2017
Are dreptate Gica Contra

Politia Nationala sunt activi doar pe pagina de umor

infarctoru
7 mai 2017
leurda

In RO. e doar politia romana,ceilalti sunt orice altceva dar nu POLITIE!

Politia Economica
7 mai 2017
Piata

Oare doar cei de la Politia Locală merg în piață la pătrunjel ? Uitati-vă bine ca veti vedea și ofițerii de la Politia Economică.

Giodani
7 mai 2017
Localii din Constanta

Cel ce a filmat este un ageamiu. S-a băgat si el în seama că așa crede el că se ia atitudine!

Eu
7 mai 2017
Poliția Locală nu este poliție

Poliția Locală nu este poliție !!

George
7 mai 2017
Politistii au umor!!

Acei politisti care au comentat, chiar au umor!! In alta tara, ii confisca telefonul, dar la noi, toti ciurli-burli se erijeaza in aparatorii dreptatii!!

Liciu
7 mai 2017
!!!????

De unde a aparut agramatul asta!? I-a vb urat politistul!? L-ati auzit cum se adreseaza!? Media promoveaza prostitutia si incultura, iar acum nu se dezice. Un dobitoc frustat, si-a luat si el telefon in rate si vrea sa arate cat este de prost. Mi-e scarba, hai sictir!!

un "local"
7 mai 2017
apucaturi

politistul local din imagine, nu stiu cate clase poate sa aiba, dar gandirea o are ca unui prieten de-al meu boschi, care vorbeste exact ca asta...sau mai bine zis, ca a uni copil din clasele primare cand vrea sa-si arate "muschii" fata de ceilalti copii...stimabile organ, invata sa raspunzi frumos si civilizat cand pe domeniul public, un cetatean iti pune o intrebare...nu toate intrebarile sunt frumoase, incearca sa formulezi totusi un raspuns demn in raport cu hainele pe cate ti-i le da statul, adica noi, cei care te-am creat pt linistea noastra!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4836 secunde