MAE confirmă moartea celui de-al doilea român, în Algeria. Mihail Marius Bucur era din Ploiești și avea doi copii

453
MAE confirmă moartea celui de-al doilea român, în Algeria. Mihail Marius Bucur era din Ploiești și avea doi copii - sa-1358702540.jpg

Un al doilea român care s-a aflat în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist din Algeria și care fusese internat în spital și-a pierdut viața, a anunțat, duminică, MAE.

Cel de-al doilea român care a murit în atacul terorist din Algeria, Mihail Marius Bucur,  era din Ploiești și avea doi copii - un băiat elev și o fetiță de vârstă preșcolară.


"În după amiaza zilei de 20 ianuarie, autoritățile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetățenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist a încetat din viață. Din informațiile obținute de autoritățile române, rezultă că decesul a intervenit, în spital, urmare a rănilor grave suferite, înregistrate anterior. Pe măsură ce autoritățile române vor obține date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispoziția opiniei publice, în timp util", se arată într-un comunicat MAE, remis, duminică, agenției MEDIAFAX.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Un al doilea român a murit în Algeria
Pagina a fost generata in 0.3126 secunde