Magistrații i-au respins reabilitarea. Urmează contestația

134
Magistrații i-au respins reabilitarea. Urmează contestația - ddd-1579247963.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea depusă de George Becali, prin care omul de afaceri solicita să fie reabilitat, el având mai multe interdicții după ce și-a executat pedeapsa cu închisoarea. "Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 10 zile de la comunicare", se arată în decizia instanței, transmite Agerpres.

Din completul care a judecat cererea de reabilitare a făcut parte și Ionuț Matei, cel care l-a condamnat pe Becali în dosarul "Valiza". Omul de afaceri a avut numai cuvinte de laudă la adresa judecătorului. "Nu a fost așa rău, a fost și într-un fel o bucurie, Ionuț Matei m-a condamnat, dar nici nu mi-a dat mult atunci. Când îți dădea șapte, opt, nouă, zece ani, mie nu mi-a dat așa mult. El mie mi-a dat doi ani. A fost și o bucurie să îl văd (...). Să îl vezi pe un om, în alte momente când tremurai în fața lui, acum a fost așa, relaxat. Sunt niște trăiri, niște bucurii totuși. Apari în fața unui judecător, erai la mâna lui, acum nu mai ești la mâna lui. Ești față în față. Atunci eu nu prea tremuram, dar trebuia să tremuri. Când veneam în cătușe la alte procese aveam emoții, ești om, nu ești din fier", a precizat Becali.

George Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015 din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat un an și zece luni de închisoare, din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită în trei dosare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde