Mai ceva ca-n filme! Infractorul român care a pus Austria pe jar, prins de o femeie

422
Mai ceva ca-n filme! Infractorul român care a pus Austria pe jar, prins de o femeie - 646x4041-1652090655.jpg
Un infractor român căutat ani la rând de sute de poliţişti austrieci, după ce a evadat dintr-o închisoare, a fost prins, zilele trecute, în Floreşti, lângă Cluj.

Românul a fost închis în septembrie 2020 pentru infracţiuni asupra proprietăţii în Germania şi urma să fie deportat în România. Înainte de a ajunge în ţară, a petrecut câteva zile în tranzit în închisoarea din localitatea austriacă St. Polten, dar a reuşit să evadeze, după un plan care i-a luat prin surprindere pe gardieni, a notat săptămânalul austriac Niederösterreichische Nachrichten. 


 Românul i-a păcălit pe cei care îl păzeau şi a fugit din Spitalul Universitar St. Polten, unde a fost dus sub escortă, după ce acuzase probleme de sănătate. După ce le-a înşelat vigilenţa paznicilor, el s-a urcat într-o maşină, în care îl aşteptau trei complici. Poliţiştii au încercat să-i oprească şi au folosit inclusiv armele, dar totul a fost în zadar. Ceva mai târziu, anchetatorii au găsit maşina, o Dacia, abandonată în oraş, şi au aflat că infractorii urcaseră în două taxiuri. Sute de poliţişti austrieci au fost mobilizaţi într-o acţiune de amploare, fără ca românul să poată fi găsit. Au fost prinşi în schimb complicii săi, doi români şi un croat, însă Poliţia din Austria nu a reuşit să afle de la ei unde se ascunde infractorul evadat. Doi ani mai târziu, infractorul a fost prins în România, la Floreşti, în judeţul Cluj, după ce a lăsat jos garda şi a făcut o greşeală care l-a costat. Bărbatul a intrat în maşina unei femei pentru a se odihni, dar a fost observat, iar aceasta a anunţat Poliţia.


Citeşte mai departe





foto: adevarul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde