Alte peste 550 de persoane, vaccinate "la chiuvetă"! Poliţia Română efectuează percheziţii ample

204
Alte peste 550 de persoane, vaccinate
Poliţiştii Capitalei efectuează, luni, şapte percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la un cabinet medical individual care ar fi atestat în fals vaccinarea anti-COVID a 550 de persoane, scrie Agerpres.

Acuzaţiile sunt de fals intelectual şi fals informatic.

"În fapt, în perioada mai-noiembrie 2021, personalul unui cabinet medical individual, din judeţul Călăraşi, ar fi atestat în fals că aproximativ 550 de persoane s-ar fi vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2, efectuându-se în acelaşi timp şi operaţiunile necesare în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, în vederea eliberării adeverinţelor de vaccinare", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

La percheziţii participă reprezentanţii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Urmează ca persoanele vizate de anchetă să fie conduse pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3206 secunde