MAI: Procesul electoral se desfășoară fără probleme

49
MAI: Procesul electoral se desfășoară fără probleme - maiprocesulelectoral-1414926890.jpg

Articole de la același autor

Procesul electoral se desfășoară fără probleme, iar de la deschiderea urnelor de vot și până la ora 11,00 au fost înregistrate doar patru sesizări, toate în mediul rural, a declarat duminică Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

În județul Giurgiu a fost sesizat că un președinte al unei secții a sfătuit alegătorii cu cine să voteze. "Această contravenție se sancționează cu amendă de la 1.500 la 4.500 lei. Tot în Giurgiu se fac cercetări după ce într-o secție a fost sesizată o situație conflictuală între primarul localității și membrii secției de votare. Din primele cercetări efectuate de către poliție în ambele cazuri, aspectele semnalate nu se confirmă", a spus Dajbog. 


De asemenea, oficialul MAI a arătat că la una din secțiile de votare din comuna Fântânele din județul Suceava a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe, după ce unui membru al secției i s-a făcut rău în urma unei crize de epilepsie.

Monica Dajbog a reamintit că pot vota la urna specială numai persoanele care au depus cerere scrisă în cursul zilei de sâmbătă, însoțită de acte medicale doveditoare că sunt netransportabile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3716 secunde