Mamă și fiu, născuți în Constanța și plecați în Italia de 14 ani, DAȚI DISPĂRUȚI de familia din țară

11019
Mamă și fiu, născuți în Constanța și plecați în Italia de 14 ani, DAȚI DISPĂRUȚI de familia din țară - x-mama-fiu-disparuti-italia-1684741670.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română a lansat un apel pentru găsirea de informații și localizarea a două persoane, mama și fiu, despre care rudele din țară nu mai știu nimic de câțiva ani buni. Ambii, respectiv Emilia Leca, de 52 de ani, și fiul ei, Alexandru Mihai Ciocan, de 34 de ani, au plecat la muncă în Italia în anul 2009.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de rude, Emilia Leca este născută în Constanța, pe 10 iulie 1971, dar stabilită în satul Alba, comuna Hudești, din județul Botoșani. În 2009 a plecat în Italia, iar în primii ani a păstrat constant contactul cu familia din țară. Ultima dată când s-a întors, în concediu, a fost însă în 2013, iar de atunci rudele nu mai știu nimic despre ea.

Fiul acesteia, Alexandru Mihai Ciocan, născut pe 13 iulie 1989, în Constanța, avea ultimul domiciliu tot în satul Alba din comuna botoșăneană Hudești, iar ultima dată când a revenit în țară, în concendiu, a fost în 2018, iar de atunci familia a pierdut contactul.

Potrivit informațiilor noastre, reclamația a fost depusă la Poliție de o mătușă a femeii, care nu a mai reușit să ia legătura cu cei doi.

Autoritățile judiciare, în coordonare cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, îndeamnă cetățenii care pot furniza orice informații despre Emilia Leca și Alexandru Mihai Ciocan să se adreseze imediat celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul gratuit de urgență, 112.

Autoritățile le cer celor care i-au întâlnit recent pe cei doi sau au cunoștință de orice detalii care ar putea ajuta la localizarea lor să contribuie activ la rezolvarea acestui caz, colaborând cu forțele de ordine pentru a-i găsi cât mai repede posibil pe cei dispăruți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde