Mare atenție la ce pagini de internet accesați!

326
1
Mare atenție la ce pagini  de internet accesați! - mareatentiepaginiinternet-1424284571.jpg

Articole de la același autor

Phishing-ul reprezintă o metodă pe care o folosesc din ce în ce mai des infractorii. Aceasta presupune crearea unor pagini web false si transmiterea de mesaje către diverse persoane, în scopul obținerii unor date de identitate pentru Internet sau cărți de credit. Odată obținute aceste informații despre cărțile de credit, conturi de utilizatori, conturi de e-banking, acestea pot fi folosite cu ușurință pentru plata unor servicii sau achiziționarea de bunuri prin internet, efectuarea de transferuri de bani sau folosirea identității celui ale cărui date au fost furate.

De aceea, polițiștii recomandă să nu se acceseze link-ul transmis în conținutul mesajului email; să se verifice în browser numele site-ului, pentru a observa diferența față de site-ul original al acestei instituții; să se acceseze site-ul original direct și nu prin accesarea link-ului fraudulos; să se contacteze banca sau instituția financiară pentru a verifica dacă au transmis astfel de mesaje; în politica băncilor nu se practică astfel de procedee pentru solicitarea datelor confidențiale; să se nu divulge niciodată datele confidențiale despre conturile de card (număr de card, data expirării, codul PIN). 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1795 secunde