Mare atenție la "prieteniile" de ocazie. Vă puteți trezi escrocați

123

Articole de la același autor

În perioada sezonului estival, întreg efectivul de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța desfășoară activități pentru asigurarea liniștii și siguranței publice, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

"Infractorii vor miza pe neatenția vânzărilor și pe faptul că în magazine este depozitată o cantitate mai mare de mărfuri sau valori. De aceea, vă recomandăm să vă dotați magazinul cu un sistem viabil de alarmă. O casă de bani de calitate, amplasată într-un loc secret, vă protejează valorile sau banii lichizi depozitați. Sistemele de supraveghere video vor descu-raja eventualii infractori. Anga-

jați-vă un paznic sau apelați la serviciile unei societăți de pază și intervenție rapidă", explică polițiștii constănțeni.

De asemenea, oamenii legii vă sfătuiesc să evitați taxiurile fără însemnele firmei sau care nu au ceas ce indică suma datorată pentru călătorie.

În plus, trebuie să aveți mare grijă la persoanele din jurul dumneavoastră și să evitați prieteniile de ocazie. Fiți prudenți în relațiile cu persoanele nou cunoscute. Printre amabili și binevoitori puteți întâlni, adesea și escroci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde