Marfă de 185.000 de euro, confiscată la frontieră. Suspiciuni de contrabandă!

136
Marfă de 185.000 de euro, confiscată la frontieră. Suspiciuni de contrabandă! - dddd-1583835312.jpg

Articole recomandate

Peste 30.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii cu numele unor mărci cunoscute, care ar fi fost contrafăcute, au fost descoperite într-un TIR la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II. Conform unui comunicat de presă remis de Poliția de Frontieră Arad și citat de Agerpres, automarfarul a fost verificat la ieșirea din țară pe 3 martie, însă abia acum s-a finalizat inventarierea obiectelor găsite.

În TIR se aflau un șofer polonez și un coleg al acestuia, care au declarat că transportă textile din Turcia în Ungaria și Polonia.

"Având suspiciuni cu privire la bunurile transportate, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara efectuarea unui control amănunțit asupra autocamionului. Astfel, în compartimentul marfă au fost descoperite mai multe cutii care conțineau 33.578 obiecte de marochinărie (portofele, genți, curele), articole textile și încălțăminte de diferite culori și mărimi, inscripționate cu numele unei mărci protejate în domeniu, susceptibile a fi contrafăcute", se precizează în comunicat.

Valoarea bunurilor, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la aproximativ 185.000 euro, marfa fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor și confiscată la Biroul Vamal de Interior Arad. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și pentru contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3056 secunde