INEDIT: Ce mai uită românii în mașinile Uber

125
INEDIT: Ce mai uită românii în mașinile Uber - dddd-1583834718.jpg

Articole recomandate

O șurubelniță electrică, o damigeană, o țeavă de aspirator, dar și... o bunică se află în topul obiectelor de neuitat și totuși uitate în mașinile Uber din România, arată datele cuprinse în ediția a patra a Enciclopediei anuale a lucrurilor uitate și găsite în Uber, publicată marți de către companie și citată de Agerpres. Conform sursei citate, în Top 10 al celor mai frecvent uitate obiecte în Uber, în România, se află telefonul sau camera foto, genți de toate felurile (rucsac, geantă de umăr, valiză etc.), portofelul, cheile, obiecte vestimentare, ochelarii, căștile, laptopul, sticla de apă sau termosul, respectiv țigara electronică.

Pe de altă parte, o altă ierarhie inedită vizează obiectele de neuitat și totuși uitate în Uber, la nivel național. Astfel, pe lista lucrurilor rătăcite "mai altfel" s-au găsit o șurubelniță electrică, o damigeană, un inel de logodnă, un aspirator, o saltea, un kit de poker, un urs panda de pluș, o țeavă de aspirator, un longboard, un tort, o pereche de aripi negre, o icoană, un crocodil de pluș, o tricicletă, o proteză dentară, un scooter electric, un balon, o pungă cu șuruburi, un cărucior pentru copil, dar și... o bunică.

În topul orașelor din România în care se uită cel mai des conduce București, urmat de Iași, Cluj, Timișoara și Brașov.

Potrivit Enciclopediei Uber, zilele săptămânii în care se uită cele mai multe obiecte sunt joia și vinerea, iar momentele din zi sunt în jurul orelor 16:00, 12:00 și 17:00. Totodată, zilele în care s-au raportat cele mai multe articole pierdute au fost 15 noiembrie, 6, 7 și 15 decembrie și ziua de Anul nou.

O altă statistică inedită evidențiază obiectele care sunt uitate mai des în anumite zile ale săptămânii, respectiv: de cele mai multe ori, utilizatorii uită cash în zilele de luni; brichetele sunt uitate cel mai des în zilele de marți și duminică; utilizatorii își uită mai des cartea de identitate miercurea și joia; umbrelele sunt uitate de cele mai multe ori în zilele de vineri; pasagerii își uită țigările electronice cel mai des în zilele de sâmbătă.

La nivel european, topul primelor zece țări în care se uită cel mai des este condus de Italia, urmată de Norvegia, Spania, Suedia, Elveția, Finlanda, Republica Cehă, Grecia, Belgia și Austria. În același context, capitalele din Europa în care clienții uită în cele mai multe rânduri obiecte în mașinile Uber sunt: Roma, Madrid, Oslo, Stockholm, Varșovia, Helsinki, Praga, Atena, Bruxelles și Viena.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6047 secunde