Marfă nedeclarată, depistată în portul Constanța

147

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră au verificat, ieri, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială, din orașul Tecuci. În urma controlului, au fost descoperite 145 de cutii în care erau depozitați 167,76 de metri pătrați de plăci de gresie, marfă susceptibilă a fi contrafăcută. Bunurile, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


În aceeași zi, polițiștii au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un alt container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială, din municipiul Suceava. În urma controlului, au fost descoperite 888 de perechi mănuși din fibră sintetică, mărfuri nedeclarate la intrarea în țară. Bunurile, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 


În ambele cauze, s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, respectiv folosire de acte nereale față de autoritatea vamală. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0199 secunde