Mărfuri contrafăcute reținute în portul Constanța Sud Agigea

1030
Vameșii și polițiștii de frontieră constănțeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud-Agigea au reținut în vederea confiscării bunuri suspecte a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, în valoare de aproximativ 780.000 de lei.
În urma controalelor fizice realizate de echipe comune asupra a două containere sosite din China cu mărfuri diverse, pentru firme din Republica Moldova, au fost descoperite 13.909 perechi de încălțăminte sport purtând însemnele mărcilor "Converse", "Adidas", "NBA". Bunurile au fost reținute în vederea confiscării și predate în custodia unui comisionar vamal.
De asemenea, polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale celor doi administratori ai firmelor importatoare, sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Dosarele penale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2284 secunde