Marius Ciobanu, judecat pentru trafic de influență, le-a cerut judecătorilor să îl lase lângă băieții lui

1197
Marius Ciobanu, judecat pentru trafic de influență, le-a cerut judecătorilor să îl lase lângă băieții lui - 1354dc1bdf3233dbed6e6b04f983e2c4.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat, ieri, apelul declarat de fostul director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, Marius Ciobanu, împotriva sentinței prin care a fost condamnat la pedeapsa de cinci ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.
Apărătorii acestuia, Apostol Armeanu și Sorin Calaigii, au solicitat magistraților, în principal, achitarea clientului lor, pe motiv că acesta nu ar fi comis cu intenție infracțiunea de care este acuzat.
"În cazul în care îl găsiți vinovat, solicităm reducerea cuantumului pedepsei, care este cea mai mare pedeapsă primită de cineva pentru o infracțiune de corupție, ori condamnarea lui Ciobanu la o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere", au susținut cei doi avocați.
Procurorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Constanța a solicitat respingerea apelului și menținerea sentinței instanței de fond.
În ultimul cuvânt, Marius Ciobanu a spus judecătorilor că regretă cele întâmplate, i-a rugat să îl lase în libertate și să îi dea astfel posibilitatea de a rămâne lângă băieții lui pe care i-a dezamăgit din cauza implicării în acest dosar penal. Instanța a rămas în pronunțare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6664 secunde