Mașină furată și INCENDIATĂ, la marginea pădurii din Rasova. Suspecții au fost reținuți

2229
Mașină furată și INCENDIATĂ, la marginea pădurii din Rasova. Suspecții au fost reținuți - xfurtdistrugere-1630592297.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 13 și 26 de ani, bănuiți de furt calificat și distrugere.

Astfel, la data de 30 august, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 72 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în fața locuinței sale, în satul Rasova.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, cei patru bărbați ar fi vandalizat (vopsit cu spray) o cameră de supraveghere din zona în care era parcat autoturismul în cauză, iar după ce ar fi scos din funcțiune sistemul video, prin distrugerea cablului care asigura alimentarea camerei de supraveghere, ar fi sustras autovehiculul, prin tractare cu un alt autoturism, până la ieșirea din localitatea Rasova. Ajungând la marginea unei păduri, efectuând o manevră bruscă, autoturismul s-a răsturnat pe o parte, iar ulterior, bărbații ar fi incendiat vehiculul în cauză, părăsind locul faptei. Doi dintre bărbați, de 23, respectiv 26 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde