Mașină răsturnată pe un drum din județul Tulcea

207
1
Mașină răsturnată pe un drum din județul Tulcea - tulcea-1650205787.jpg
Mașină răsturnată pe un drum din județul Tulcea.


Potrivit Realitatea.net la fața locului au ajuns 3 echipaje de intervenție: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Salvatorii au găsit 5 persoane, 3 femei și doi bărbați, conștienți, care prezintă traumatisme ușoare iar în acest moment sunt investigate de către paramedicii echipajului SMURD.

Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, persoanele din autoturism au putut ieși singure.Comentează știrea

teodor Moroianu
17 aprilie
Vin vremuri grele !

Nu este greu sa iei o initiativa. Conducerea Politiei are personal care angajeaza si instruieste viitorii politisti. deasemenea sunt scoli de politie ( la Cimpina. Asta stiam ca exista in anii 90 ) care asigura cadre pentru politie in diferite ramuri : rutiera, la granita etc. Daca viitorilor politisti li se va cere sa aiba studii precum Liceu sau altceva in plus ar fi si mai bine. Alta metoda ar fi ca politistii cu multa experienta sa lucreze cu cei incepatori si sa le implementaze cele mai bune metode si initiative pentru serviciul lor de Aparatori Ai Legii si Ai Cetatenilor Romani.

Pagina a fost generata in 0.2096 secunde