Măsuri la ghișeele pentru străinii care vor drept de ședere în țara noastră

170
Măsuri la ghișeele pentru străinii care vor drept de ședere în țara noastră - imigrariprogram22-1589809027.jpg

Articole de la același autor

Activitatea de primire și eliberare a documentelor, pe linia acordării sau prelungirii dreptului de ședere și înregistrării rezidenței cetățenilor europeni, a fost reluată, începând de ieri, la toate structurile de imigrări din subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări. Accesul persoanelor în interiorul spațiilor de lucru cu publicul se va face, în perioada stării de alertă, cu respectarea indicațiilor polițiștilor, a marcajelor și a regulilor de distanțare socială, iar purtarea măștilor de protecție este obligatorie.

"Reamintim cetățenilor străini și europeni că au la dispoziție 90 de zile, de la data încetării stării de urgență, pentru a efectua demersurile necesare de înregistrare și de preschimbare a documentelor care au expirat în această perioadă", au transmis reprezentanții IGI.

Pentru că în perioada următoare se așteaptă o creștere semnificativă a solicitărilor, polițiștii anunță că prioritate vor avea cererile de programare depuse online. Iar în funcție de evoluția situației privind capacitatea de preluare și prelucrare a documentelor, la nivelul fiecărui județ vor fi dispuse măsuri de prelungire a programului de lucru, în funcție de necesități. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4767 secunde