După doar 24 de ore

Membrii clanului Săceanu săltați de mascați au fost puși în libertate

1259
3
Membrii clanului Săceanu săltați de mascați  au fost puși în libertate - gavel333-1343939952.jpg
Descinderile cu mascați de miercuri dimineață, de la locuințele membrilor clanului Săceanu, din Piața Chiliei și Zona Peninsulară din municipiul Constanța, nu s-au soldat cu nicio arestare. Cel puțin nu deocamdată.

Miercuri, cu ocazia perchezițiilor domiciliare, ofițerii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, cu ajutorul mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale îi căutau pe Sedat Iașar, de 42 de ani, zis Sedan (fiul lui Ismail Iașar, zis Săceanu și capul clanului cu același nume), pe Șefchet Iașar, de 53 de ani, zis Bechir (fratele lui Săceanu) și pe fiul acestuia. Au dat doar de urma lui Sedat și a vărului acestuia, fiul lui Șefchet Iașar, pe care i-au urcat în dube și i-au dus la București la audieri.

Totodată, polițiștii bucureșteni au dispus reținerea celor doi pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul serii i-au prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii au considerat, însă, că nu se impune încarcerarea celor doi suspecți și au dispus cercetarea lor în libertate. Singura măsură restrictivă este interdicția de a părăsi țara pe perioada cercetărilor penale.

Oamenii legii nu au fost însă la fel de îngăduitori și în ceea ce-l privește pe Șefchet Iașar, suspectul pe care nu l-au găsit la domiciliu. În prezent, bărbatul - considerat a fi cel care a pus la cale înșelarea cetățenilor chinezi cu aurul fals - este dat în urmărire, iar procurorii au propus arestarea lui preventivă în lipsă.

Reamintim că cei trei con-stănțeni, membri ai renumitului clan Săceanu, sunt acuzați că la începutul acestui an au înșelat o familie de chinezi, căreia i-au vândut, contra sumei de 72.000 de euro, un săculeț cu granule dintr-o metal ordinar, susținând că este aur de 24 de karate. 

Comentează știrea

Ionel
3 august 2012
Precizare

Pentru cei mai tineri,sa lamurim porecla de saceanu:numele de scena al acestui tigan era sacean(soarece in limba turca).Prin deformari succesive s-a ajuns la Saceanu.

RADU
3 august 2012
tigan borat

Sa-i ia draku pe toti boratii din ''Piata''.M-am saturat sa-i vad pe strazi,ar trebui impuscati,mai ales acesti infecti ai societatii care nu fac nimic,niste paraziti sociali,doar fura dau in cap si urla toata ziua in limba lor infecta,care mai bine le-ar fi taiata.De ce draku nu se da o lege sa le taie o mana cand fura,sa-i vedem mai bine pe strazi si lumea sa-i ocoleasca.M-am saturat sa-i vad toata ziua in Piata Grivitei cum vand tigari,telefoane furate,niste jeguri.De ce nu mai vine un Hitler sau un Antonescu macar pentru un an ,sa-i faca sapun,chiar daca o sa iasa negru la culoare, macar sa spalam strazile cu el.

Gabi
6 august 2012
Drepturile rromului

Draga Radu,ai uitat ca traim in tara guvernata de drepturile rromului?Noi,majoritarii,nu contam!

Răspuns la: tigan borat
Adăugat de : RADU, 3 august 2012
Sa-i ia draku pe toti boratii din ''Piata''.M-am saturat sa-i vad pe strazi,ar trebui impuscati,mai ales acesti infecti ai societatii care nu fac...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1799 secunde