Video "Mi-ai băgat copilul în pământ. Să te duci la pușcărie toată viața ta!". Scandal la Spitalul Județean Constanța

4038
3
Șoferul vinovat de producerea accidentului mortal din zona CET a fost transportat de urgență la spital. Cornel Robert Georgescu acuză dureri de cap și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța de un echipaj SMURD, chiar înainte ca acesta să fie propus spre arestare.


Între timp, rudele lui Marian Ivan, băiatul de 16 ani decedat în urma accidentului, se chinuie să facă rost de bani pentru înmormântare, starea financiară a familiei fiind una precară.   



"Mi-ai băgat copilul în pământ. Să te duci la pușcărie toată viața ta. Nenorocitule, mi-ai băgat familia în pământ, criminalule. Să dea Dumnezeu să mori."




Comentează știrea

anonim
1 iunie 2016
accidentul de la CET

Aia care țipă în filmare nu este mama baiatului decedat în accident, este rudă cu cei doi răniți din mașina roșie.

X
2 iunie 2016
Accident zona cet

Asa este confem aia care tipa este matusa celor 2 raniti din mazda rosie si da este adevarat ca vina are cel cu mazda dar ala cu BMW. ? Nu se pomeneste nimik de el circula in oras cu 150 km/h da glumim poate daca circula regulamentar nu se intampla tragedia asta. Nu e cu dat lu tiganu ala cu BMW nu i se aduce nici o acuzatie.

fara nume
3 iunie 2016
articol

Ce tipa cioara aia ca disperata ?? Cioara draq libidinoasa , Ca nici macar nui mama copilului ... Putere Putere si iar Putere Grasuleee !! Fii Tare ca NU esti doar tu vinovat !!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6898 secunde