REȚETA DEZASTRULUI / BMW cu volan pe dreapta vs. Mazda înmatriculată în Bulgaria. Când se va pune STOP acestor mașini?

18985
20
REȚETA DEZASTRULUI  / BMW cu volan pe dreapta vs. Mazda înmatriculată în Bulgaria. Când se va pune STOP acestor mașini? - 1-1464678059.jpg

Articole de la același autor

Accidentul rutier petrecut ieri noapte pe b-dul Aurel Vlaicu a avut toate ingredientele pentru o TRAGEDIE. Impactul a fost între un bolid BMW, înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, și o Mazda veche cu numere de Bulgaria. Rezultatul: un puști de 16 ani a murit, 3 tineri se află în spital în stare gravă, și o mașină pur și simplu ruptă în două. 


Problema este alta: cine și cum conduce aceste autoturisme? BMW-ul cu volan pe dreapta era clar că nu e adaptat pentru a circula pe străzile noastre. Sunt multe țări europene care interzic circulația acestor mașini deoarece pot pune în pericol ceilalți participanți la trafic (din cauza vizibilității reduse a șoferului). Poliția rutieră ar trebui să aibă o poziție clară în acest caz. 
În al doilea rând, autoturismul Mazda era înmatriculat în Bulgaria. Aceste mașini sunt un adevărat pericol din două mari motive: 1. starea tehnică precară; 2. tipologia șoferilor acestor mașini (potrivit Poliției, cele mai multe infracțiuni în Constanța sunt comise de indivizi care ulterior fug cu mașini cu numere bulgărești). Dovadă că șoferul în cauză a fugit de la locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere.
Din păcate, aceste situații nu sunt doar excepții pe străzile Constanței. Autoritățile române sunt obligate să pună punct, odată pentru totdeauna, circulației unor asemenea autoturisme fără o reglementare strictă. 


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cristi
31 mai 2016
****

Aurel Vlaicu iar masina este MAZDA.

Costin
31 mai 2016
accident

Conteaza unde este inmatriculata masina ? Linia dubla continua o tai la fel , indiferent in ce tara este inmatriculata masina ta . Ce jurnalisti deloc " profesionisti " !

Costin
31 mai 2016
Reteta dezastrului

Nu mai exagerati cu asemenea afirmații făcute ptr masinile cu numere de inmatriculare Bulgărești.Soferii cu numere românesti sunt mult mai indisciplinati in trafic si sunt mai mulți la număr,iar starea tehnică a mașinilor românesti este la fel sau chiar mai proastă decat a celor cu numere Bulgărești ,dar vă faceti că nu le vedeti.

jj
31 mai 2016
kent

Nu e opel, este o mazda 121, care in realitate este la fel ca un ford fiesta din 1996-1999, doar cu sigla mazda in loc de ford. Deci un cazan de masina proiectata prin '92 a fost lovita in lateral de un seria 7 "tanculet" . Ca ala nu avea permis si cocalarul cu bemveu de anglia mergea foarte tare, este alta poveste. Doi idioti. Dar politia romana doarme. somn usor!

cos
31 mai 2016
gresit

Ai spus o mare prostie.. ce legatura are nr masinii cu soferia? Plus ca sunt si masini bune cu nr de bulgaria. Fa-te brutar ca la scris esti praf,prietene!

catalin
31 mai 2016
subiect de doi lei

asta e concluzia la care ai ajuns? din cauza ca bmw avea volan pe dreapta si o alta masina era inmatriculata in alta tara s-a intamplat accidentul? nu cumva pt ca idiotu ala care conducea mazda a intors pe linie dubla continua, nu s-a asigurat si ce sa mai zic ca nu avea nici permis de conducere ??? bineinteles mai adaugam in ecuatie si soferul bmw-ului (care putea avea orice masina cu volan pe dr sau sranga) ce avea viteza cam mare, dar pe portiunea aia se circula de obicei un pic peste 50, sa fim seriosi. Daca in loc de bmw era o basculanta cu 20 tone de pietris, nu doar ca o rupea, o facea afis. vai de stirea voastra..

Nicu Bulgaru
31 mai 2016
bg si uk ucide

Problema e ca paturile sociale inferioare au acum access la masini, dar sunt total nepregatiti si needucati pentru a le folosi. Scoala de soferi e o simpla formalitate, iar cu carnetul (daca il ai - ca sunt multi care circula fara) o rezolvi cum poti. Ce e de facut ? Pe termen scurt controale rutiere - filtre de politie si rar - testate toate masinile cu numere de bg si uk. Pe termen lung cresterea nivelului de trai, ca omul sa-si poata permite o masina, sa nu mai umble cu rablele astea care curma vieti.

Cristy MKD
31 mai 2016
Rusine

Dupa atatea informatii clare, la cacatul asta de stire ati ajuns? Si am vrea sa vedem si noi acea Mazda...

Joe
31 mai 2016
Masina bulgaria

Domnu Cosmin Zaporojan , cum se face ca si dumneavoastra detineti o masina cu numere de bg ? Ati deviat articolul de la subiect catre predicat ...

nevermind
31 mai 2016
Marș în Bulgaria!

Băi, voi ăștia cu texanele în fața porții, oricât v-ați da cu curul de pământ, ăsta e adevărul: majoritatea mașinilor înmatriculate în Bg sunt niște epave, iar șoferii lor sunt printre cei mai agresivi și indisciplinați în trafic. Șmecheria asta cu înmatriculatul în Bg, fără un ITP adevărat, fără asigurare (de multe ori), cu eludarea plății taxelor în Ro, toate astea spun ceva despre posesorul de cazan bulgăresc, și anume că e gata să încalce orice reguli, ca să aibă și el o mașină, că tot vorbim de tipologie. Am așteptat opt luni, ca să primesc banii din asigurare, cînd m-a lovit un cazan și am înțeles de la inspector că am fost norocos, o dată că ăla era asigurat și doi, că mi-am primit, totuși, banii. Așa că mai lăsați-ne cu fumurile voastre de scăpătați și duceți-vă să trăiți în Bulgaria, că sunt taxele mai mici.

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 2.0776 secunde