Microbuzele GMS (linia 304) nu au ieșit, astăzi, pe traseu. "Știu că urma să expire niște avize…"

6782
6
Microbuzele GMS (linia 304) nu au ieșit, astăzi, pe traseu.

Articole de la același autor

Microbuzele societății SC Grup Media Sud Călători SA, care asigură transportul pasagerilor pe linia 304, nu au ieșit astăzi pe traseu. Motivul ar fi acela că avizul de traseu a expirat și momentan nu a putut fi prelungit, din cauza reorganizării la nivelul Serviciului de Transport Public. 


Locul microbuzelor a fost luat de autobuze RATC, conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța luând decizia de a suplimenta numărul de autobuze ce circulă pe liniile 102 și 100, cu câte două autobuze pentru fiecare traseu. 


"Cel mai probabil, le-a expirat avizul de traseu și nu le-a fost prelungit, pentru că noi suntem într-o reorganizare a Serviciului de Transport Public, care a fost mutat de la Direcția de Relații Internaționale și Organizare Evenimente, la Direcția de Gospodărire și Gestionare a Serviciilor Publice. Până când se compatibilizează procedurile, ei au nimerit cu avizul probabil în această perioadă. Știu că urma să expire niște avize. Acesta este motivul pentru care nu au ieșit, nu cred că este vorba despre o grevă. Mă bucur că RATC a reacționat la nevoia constănțenilor", a precizat, pentru "Cuget Liber", Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Problema
24 octombrie 2017
304

Ce sa zica si Fagadau repede,habar nu are cata lume foloseste acest microbuz si cat de mult ajuta,poate faci un bine domnule primar si se rezolva aceasta problema.....probabil ca acest incident i se datoreaza D lui ANDREI POPESCU fost boschet ordinar si carder care acum se da mare politician ....pai normal daca isi plimba fundul in S-uri si Septare nu cunoaste problemele de rand ale populatiei....Aviz DNA ului

Primaru nu ne reprezinta
24 octombrie 2017
PSD uraste constantenii

Domnu Fagadau, fa bine si baga autobuze RATC pe linia 304 si sa vezi ce repede va avea profit RATCul. De ce nu vrei sub nici o forma sa faci bine oamenilor din cta? De ce vrei sa aibe profit doar patronii de microbuze? Esti angajat de ei, esti santajat de ei, spune-ne si noua. DNA ule de ce nu-l intrebi de sanatate pe primar ?

Ion
24 octombrie 2017
De ce ne e frica de concurenta ?

Adica traiasca monopolul ??? De ce ne e frica de concurenta ??? Cuget liber duce o lupta acerba impotriva acestei linii private, pretinzand ca nu e sigura. De ce va e frica de concurenta ??? Cate accidente au fost din cauza soferilor acestor masini ??? Eu ca pasager care circul pe aceasta linie sunt multumit de serviciile lor. Daca nu apar pe traseu din cauza licentei, o sa particip la miting daca pe facebook apare o solicitare. Coruptia ucide !!1

@Ion
25 octombrie 2017
@Ion

Va rugam sa aduceti la redactie biletele eliberate si primite de dvs intr-o saptamana sau o luna. Daca nu ati primit bilete, va rugam sa fiti martor intr-un eventual proces de evaziune. Dati-va numele adevarat daca nu sunteti chiar un sofer de pe 304 sau o ruda. Sau scrieti seriile biletelor eliberate pe 304 !!!!!

Luca
25 octombrie 2017
Linia 23

Ce se poate face pentru a opri bataia de joc de pe linia 23 (Gara-Mamaia-Navodari)?

Nicoleta
25 octombrie 2017
linia 304

Buna seara! Stiti cumva cand se va repune pe traseu microbuzele 304? Multumesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde