Micuții sportivi de la Clubul Sportiv „Aurora” 23 August au cucerit podiumul la Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii

640
După doi ani de restricții, peste 500 de sportivi minori de la 27 de cluburi din întreaga țară s-au reunit, în perioada 12 – 13 martie, la Roman, la Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii (4 – 12 ani). Fiind prima ediție organizată de la ridicarea restricțiilor, entuziasmul copiilor a fost ridicat, astfel că și numărul de participanți, dar și de spectatori a fost mult peste așteptări.

Competiția s-a desfășurat pe 64 de categorii dintre care 53 categorii de individual (la care au participat 482 de sportivi din 27 de cluburi), șase categorii Song Luyen (la care au participat 74 de sportivi din 12 cluburi), șase categorii sincron (la care au participat 93 de sportivi din 12 cluburi) și zece categorii Song Dau (la care au participat 90 de echipe cu peste 250 de sportivi).

Pregătiți să facă o impresie frumoasă, cei 22 de copii legitimați la Clubul Sportiv „Aurora” din 23 August, antrenați de Daniel Avasilcăi (centura neagră 2 Dang) au participat la probele de tehnică individuală Thao Quyen, iar patru echipe au concurat la probele de Song Dau, luptă competițională. „Pentru unii copii a fost prima dată când au participat la o competiție națională. Atmosfera a fost una impresionantă, la fel și entuziasmul participanților și al spectatorilor. Iar rezultatele obținute de sportivii de la clubul nostru au fost foarte bune. Copiii au obținut două medalii de aur, cinci medalii de argint și trei de bronz. Vreau să le transmit felicitări tuturor și să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local 23 August, pentru susținerea financiară și logictică a activității clubului”, a declarat antrenorul Daniel Avasilcăi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6075 secunde