Militar din Mangalia condamnat la închisoare pentru că a condus beat

237
Militar din Mangalia condamnat la închisoare pentru că a condus beat - militarcondamnat6dec-1575967774.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 33 de ani din Bârlad, militar în Mangalia, a fost ridicat de polițiștii constănțeni, după ce Tribunalul Militar Iași a emis pe numele lui un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Daniel M. este acuzat că, în luna martie 2018, a băut împreună cu amic, la locul de muncă al acestuia, de la o livadă de la marginea Bârladului. Din actele depuse la dosar reiese că suspectul ar fi consumat trei pahare de whisky Ballantines cu suc, în jurul orei 20.30. După aproximativ jumătate de oră, pentru că mama sa l-a anunțat că fiicei sale, de cinci ani, îi era rău, iar taxiul pe care l-a chemat a mers în altă zonă decât cea indicată, militarul s-a urcat la volanul autoturismului său. A parcurs aproximativ 200 de metri prin livada defrișată, a ajuns în drumul județean, unde, după alți aproximativ 100 de metri, s-a întâlnit cu o mașină de poliție. Deși unul dintre agenți i-a făcut semnul regulamentar să tragă pe dreapta, constănțeanul a susținut, în instanță, că nu a observat. Drept pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și l-au depistat în fața domiciliului militarului, în Bârlad. La testarea cu etilotestul a reieșit o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea din sânge a reieșit o alcoolemie de 1,5 alcool pur în sânge.

Întrucât bărbatul are antecedente penale, în trecut fiind condamnat cu suspendare pentru o altă faptă penală, Tribunalul Militar Iași a dispus condamnarea acestuia la un an, două luni și 20 de zile de închisoare cu executare. El a fost escortat de polițiștii din Mangalia la Penitenciarul Poarta Albă.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8695 secunde