Militarii din teatrele de operații, cu gândul acasă de sărbători

97
1
Militarii din teatrele de operații, cu gândul acasă de sărbători - mirceadua-1387783815.jpg

Articole de la același autor

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a susținut, luni, o videoteleconferință cu militarii români din detașamentele dislocate în teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia și Herțegovina. 

"Sunt cu gândul la voi, militarii dislocați în teatrele de operații, pentru a fi sigur că aveți toate condițiile pentru desfășurarea misiunilor în siguranță, și doresc să vă transmit, în ajunul sărbătorilor de iarnă, gândurile noastre bune și mulțumirile pentru tot ceea ce realizați în folosul locuitorilor din zonele de responsabilitate", le-a transmis Mircea Dușa militarilor aflați în misiune.

Ministrul le-a mai spus celor aflați departe de țară că sunt un exemplu pentru fiecare român, pentru curajul de care dau dovadă, iar conducerea ministerului va face tot ce este necesar pentru a-i susține în îndeplinirea ireproșabilă a tuturor misiunilor.

Comandanții detașamentelor românești din teatrele de operații au raportat conducerii Ministerului Apărării Naționale că militarii români își desfășoară misiunile cu seriozitate și responsabilitate, că acționează cu disciplină și corectitudine în relațiile de cooperare cu aliații și partenerii.

În teatrele de operații sunt desfășurați în acest moment peste o mie de militari români. 

Comentează știrea

CE CAUTA IN AFGANISTAN?
23 decembrie 2013
PROSTUL NU-I PROST DESTUL DACA NU-I SI FUDUL

OSTIREA ROMANA NU TREBUIE CONFUNDATA CU LEGIUNEA STRAINA.EROII NEAMULUI AU APARAT SI AU MURIT PENTRU IDEPENDENTA SI SUVERANITATEA TARII SI NU AU FACUT-O PENTRU 3000 $ / LUNA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8733 secunde