Minora care a anunțat bomba de la Lumina, amendată cu 250 de lei

372

Articole de la același autor

Tânăra care a anunțat alarma cu bombă falsă la Căminul Cultural din localitatea Lumina a fost identificată de polițiști. Potrivit acestora, fata se numește Alexandra H., are 17 ani și locuiește în satul Oituz, care aparține de comuna Lumina. Ea a declarat anchetatorilor că a vrut să facă o glumă ca să-i sperie pe cei care se aflau la dans în acel loc, fără să se gândească la consecințe.
Drept urmare, deoarece fata este minoră, până în acest moment, pentru "gluma" sa polițiștii au sancționat-o cu 250 de lei. Totodată, este posibil ca în funcție de decizia IPJ Constanța, părinții acesteia să suporte și costul întregii operațiuni de deplasare și căutare a "bombei" anunțate de fiica lor.
Sâmbătă seara, în jurul orei 20, zeci de pirotehniști însoțiți de câini special antrenați au luat la pas toată zona din jurul Căminului Cultural din localitatea Lumina, după ce o voce feminină a anunțat existența unei bombe.
Anunțul a fost făcut de o persoană de sex feminin, care s-a recomandat drept Valentina Sascău, și care a sunat la numărul 112 spunând că la Căminul Cultural din Lumina se află amplasat un dispozitiv explozibil.
Zona a fost imediat izolată, iar pirotehniști au căutat bomba aproape o oră, fără nici un rezultat însă. Oamenii legii și-au dat seama că a fost vorba de o alarmă falsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9272 secunde