Minorul din Eforie a murit asfixiat

249
Medicii legiști care au efectuat necropsia în cazul minorului decedat la Eforie au stabilit că băiatul de 14 ani și-a pierdut viața din cauza asfixierii mecanice, adică s-a înecat cu propria vomă.
Totuși, legiștii nu au putut să stabilească ce a cauzat acest lucru și au prelevat mai multe probe, pe care le vor trimite la Institutul Mina Minovici, din București.
Polițiștii consideră în continuare moartea suspectă și vor închide dosarul abia când vor primi și ei raportul specialiștilor.
Pe de altă parte, rudele adolescentului George Marian N., care a fost găsit mort în cadă de mama lui într-o casă din localitatea Eforie, sunt în stare de șoc. Îl știau un copil sănătos și nu își dau seama de ce a murit.
În cursul zilei de luni, o femeie din Eforie a simțit că lumea s-a sfârșit, în clipa în care și-a găsit băiatul, de 14 ani, mort în baie. Cu ultimele puteri l-a scos din cada plină cu apă și a chemat ambulanța. Medicii au încercat să-l readucă la viață, însă nu au reușit.
Femeia era în casă în momentul în care adolescentul a intrat să facă baie. După câteva minute a intrat în panică văzând că fiul ei nu mai iese din încăpere. L-a strigat, însă acesta nu i-a răspuns, așa că a intrat peste el. A încremenit când și-a văzut copilul fără suflare în cada plină cu apă. L-a tras afară și a chemat ajutoare. O ambulanță a venit la locul tragediei. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, dar nu au reușit să-l salveze pe adolescent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0075 secunde