Mirel, studentul la Medicină și Teologie care și-a ucis iubita, a recunoscut crima

2872
1
Mirel, studentul la Medicină și Teologie care și-a ucis iubita, a recunoscut crima - crima-studenta-medicina-1711281974.jpg

Articole de la același autor

Criminalul studentei de la Medicină și-a recunoscut fapta. Iubitul tinerei a spus ca şi-a ucis partenera din gelozie.


După 10 ore de audieri, bărbatul a fost dus în fața magistraților tribunalului Timiș, care au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.


Apar detalii șocante în cazul tinerei de 21 de ani, ucise de iubit. Cei doi aveau o relație de la finalul anului trecut.


Victima l-a cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene, verișoara asasinului.
De ceva timp, între cei doi apăruseră mai multe neînțelegeri, tânărul fiind extrem de gelos. Vineri, după ce au terminat cursurile la facultate, fata i-ar fi spus că vrea să încheie relația. S-au certat, s-au îmbrâncit iar într-un moment de furie, tânărul a atacat-o cu un cuțit de mai multe ori.


Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, conștient ca a ucis-o, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără pic de remușcare.


Tânărul era student la Medicină dar şi la Teologie.


”Înseamnă că nu era normal, clar nu, sau o fi consumat substanțe”, spune o femeie.


Întreaga comunitate din Baia de Aramă, de unde era tânăra ucisă este în stare de şoc.


”N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun. A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a spus mătușa Andreei în lacrimi.


”O vedeam când venea pe acasă în weekend, că venea de fiecare dată, dar acum nu a mai venit. Mereu a fost acolo când aveai nevoie, a fost o elevă de zece, foarte bine educată și apreciată de colegi, de profesori”, a mărturisit și verișorul Andreei.


Magistrații Tribunalului Timiș au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a atacatorului.


Comentează știrea

Eori
27 mai

Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Despre Medicină, Până La De Final, Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume, Poate În Acest Fel Politicienii Vor Face Investiții În Modernizarea Și Construcția De Spitale Și Facultăți De Medicină În România, Tot Odată Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România, Adică Să Nu Mai Existe Șpagă În Spitalele Din România, I-ar Doctorii Și Doctorițele Să-Și Cunoască Meseria La Perfecție, I-ar În Acest Fel România Devine O Țară Mai Bună, Deoarece Lumea S-a Saturat De Criminali Și Criminale Pe Medicină; La Pușcărie Cu Criminalii Și Criminalele Pe Medicină. Mai Mult De Atât Doctorii Și Doctorițele Ar Trebuii Să Știe Să Opereze Oameni Și Copii Și Să Vindece Oameni Și Copii, Adică Doctorii Și Doctorițele Trebuie Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie, La Fel Și Farmaciștii Și Farmacistele Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie. România Are Nevoie De Mulți Medici Buni, Nu De Criminali Și Criminale Pe Medicină Care Omoară Oameni Și Copii, În Loc Să Vindece Oameni Și Copii ! Mai Mult De Atât Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România: https://youtu.be/dI1d9eLJV4o?si=C5ptHUbKg74ohc-F https://m.youtube.com/watch?v=vBZocDYVR6Q https://youtu.be/imUtFmlRsQE?si=ioGjLZzl5aNhvbIh Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Pagina a fost generata in 0.3618 secunde