Miron Cozma, implicat într-un accident rutier

76
Miron Cozma, implicat într-un accident rutier - mironcozma-1450946762.jpg

Articole recomandate

Miron Cozma a fost implicat, seara trecută, într-un accident produs la intrarea în municipiul Craiova, după ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea în parcarea unui supermarket și s-a ciocnit cu o autoutilitară, el fiind dus la spital după ce a acuzat dureri la cap, transmite romanialibera.ro.

Amelia Barbu, reprezentant al Biroului de presă al Poliției Județene Dolj, a declarat că din primele verificări a reieșit că un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan se îndrepta dinspre București spre Craiova, iar la intrarea în acest municipiu, în timp ce a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui supermarket, nu a acordat prioritate unei autoutilitare, lovindu-se de aceasta. În urma impactului, mașina Dacia Logan a ricoșat într-un alt autoturism, care ieșea din parcare.

Bărbatul a acuzat dureri la cap după ce s-a lovit, fiind transportat la spital cu o ambulanță. Surse judiciare citate de Mediafax spun că bărbatul aflat la volan este Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului. Conform surselor citate, în acest caz va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Miron Cozma își lansează partidul
Pagina a fost generata in 0.7323 secunde