MITA DE LA LICEUL DIMITRIE LEONIDA / PROFESOARELE NU RECUNOSC CĂ AU LUAT ȘPAGĂ LA BAC

398
1
MITA DE LA LICEUL DIMITRIE LEONIDA / PROFESOARELE NU RECUNOSC CĂ AU LUAT ȘPAGĂ LA BAC - bac1377072088-1378806738.jpg

Articole de la același autor

Două profesoare și un elev de la liceul Dimitrie Leonida din Constanța au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru luare, respectiv dare de mită.


Faptele de corupție au fost denunțate de Mădălina Ciocan, o elevă care a fost prinsă copiind de un alt membru al comisiei și a fost eliminată de la examenul de bacalaureat.  Eleva a povestit că supraveghetoarea Gabriela Lefter și-a exprimat nemulțumirea față de suma prea mică strânsă de cei șase candidați, afirmând că aceasta este prea mică în raport cu riscul la care se supun totuși,  dându-le astfel de înțeles că trebuie să vină cu alți bani în completarea sumei inițiale. 


După completarea sumei conform pretențiilor profesoarei Gabriela Lefter nu au mai existat comentarii legate de acest aspect până la eliminarea Mădălinei Ciocan din sala de examen. În acel moment, după ce tânăra a fost dată afară din examen, Gabriela Lefter i-a atenționat pe ceilalți candidați să nu spună nimic de suma de bani oferită, respectiv primită. 


Cele două învinuite, Gabriela Lefter și Maria Țuțuianu nu au recunoscut învinuirile ce li se aduc 


"Cu toate acestea, învinuita Gabriela Lefter a precizat în declarațiile sale că a existat un moment în care i s-a cerut de către un candidat, fără să-și amintească exact momentul și despre ce persoană este vorba, un șervețel, chipurile  pentru a se duce la grupul sanitar. Aceasta declară că i-ar fi oferit candidatului respectiv pachetul său de șervețele, iar în momentul când acesta a revenit în sală i s-a înapoiat pachetul într-o manieră mai puțin elegantă, aruncându-l oarecum pe catedră în fața ei. Învinuita, în încercarea de a-și argumenta depoziția mincinoasă, menționează chiar că i-ar fi atras atenția acestuia cu privire la lipsa sa de respect vis a vis de atitudinea manifestată cu ocazia înapoierii pachetului de șervețele", spun anchetatorii. 




Comentează știrea

Dina
10 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde