Rectorul Universității "Ovidius" ar putea fi eliberat

1480
9
Rectorul Universității

Articole de la același autor

După ce magistrații Curții de Apel București au respins, pe 6 august, recursul formulat de Dănuț Tiberius Epure, care cerea să fie cercetat în stare de libertate, rectorul suspendat al Universității "Ovidius" a solicitat judecătorilor din cadrul Tribunalului București liberarea provizorie sub control judiciar, cauza urmând a se judeca pe data de 20 august. 

Reamintim că, la data de 31 iulie, Tribunalul București a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, privind arestarea preventivă a lui Dănuț Epure, precum și a complicelui acestuia, Stere Tala, pe o perioadă de 29 de zile. Cei doi au formulat recurs, la Curtea de Apel, în cazul lui Epure fiind respins, în timp ce Tala a fost eliberat, cu obligația de a nu părăsi țara. Dănuț Epure este acuzat de procurorii DNA de luare de mită, iar Stere Tala - de complicitate la luare de mită. mita a 10.000 țigarete. 

Comentează știrea

noni
13 august 2013
de unde reiese ca ar putea fi eliberat ???

Asta spera el, poate sa faca actiuni in acest sens, poate fi eliberat oricand daca se hotaraste asta. Deci corect ar fi sa spune-ti ca a mai cerut o data eliberarea, nu ca ar putea fi eliberat. Oricum am citit reportajul, daca prin titlu asta trebuia sa fac sa fiu atras spre subiect. Bravo, dar incep s ama cam satur de tepele acestor reportaje si sa schimb cotidianul... s-a inteles ??

Ovidia
13 august 2013
Cine mai e cercetat?

se pare ca nu e singurul cercetat din universitate,ce stiti,jurnalisti de 2 lei!?!

Ada
13 august 2013
Titlul TREBUIE judecat!

Doamna Iliescu, dupa logica dumneavoastra, ati putea face mii de articole, cu titluri precum: " Vedeta X, ar putea sa moara in urma unui accident de avion" (pentru ca aceasta vedeta pleaca, peste 3 zile, in vacanta cu avionul). Titlul este parte integranta a unui articol de presa, deci poate fi judecat. Ca cititor eu ma simt pacalita de titlul dumneavoastra si cred ca ati supralicitat inutil (pentru ca articolul, indiferent de titlu, ar fi fost citit de cei interesati de subiect) sau util (daca simtiti ca spiritul si constiinta dumneavoastra se intalnesc, pe undeva, cu cele ale lui Epure si doriti ca acesta sa fie eliberat).

Epure
13 august 2013
K

Vad ca sunteti tari in clont, dar cand voi iesi de la bulau va las pe toti repetenti sa nu mai vorbiti aiurea asa.

constantean
13 august 2013
corecturi

Epure nu mai e rector, corectati naibii titlul si puneti unul mai apropiat de realitate. Sugestii: "infractorul Epure", "spagarul Epure", "gainarul Epure", "borfasul Epure" etc.

Rușineeee !!!
13 august 2013
Ai comis-oooooo

Andreea, de ce încerci să pari ceea ce nu ești ? Ne sfidezi inteligența și în plus, după ce te-ai făcut de cacao încerci să dregi busuiocul ? Păi ce spune deontologia aia profesională ? Nu cumva ar fi fost mai profesionist să exprimi fără subiectivism ambele ipoteze ? Adică ar putea rămâne în arest sau ar putea fi eliberat ? Cumva dă mai bine varianta 2 ?

muget liber
13 august 2013
simona anghel unde e?

Chiar mi-e dor de interviurile si reportajele facute de Simona Anghel cu si in legatura cu activitatea fostului rector Epure. De ce nu mai apare Simonica cu o oda inchinata lu' Don Tiberius? Cumva s-a inchis robinetul de bani? Cumva ii e rusine ca a sustinut (vorba vine, i-a ridicat osanale, de fapt) un spagar de prim rang al Romaniei? De ce si-a sters de pe Fakebook orice insemnare despre Danut? Simono, la alegerile pentru functia de recoor erai cu deontologia in gura. Ce s-a intamplat? Ai scuipat sau ai inghitit?

baciu
13 august 2013
hai la bulau!

Ii urez multi ani fericiti cu sanatate, in BULAU!

Unul
13 august 2013
Realitatea

Ar trebui anchetate si alte persoane din universitate, mai ales cei de la stiinte economice; acolo s-a constituit o gasca si s-a perfectionat metoda cu care a fost prins dl. Epure. Modul de operare era acelasi. O persoana de incredere - student - colecta de la colegii cu IQ scazut, ca sa treaca examenele. Apoi banii erau dati decanului Epure, apoi acestia erau dati la profesorii cu care loazele aveau examene. Cei care au primit se afla in urmatoarea lista: Anghel, Cosma S, Petrovici, Botescu, Condrea, Spatariu, Ionel, Jeflea. Cel putin - lista e posibil sa fie mai lunga. Chiar si cei care nu erau de acord cu aceste metode erau constransi (norme, avansare, functii de conducere) sa isi demonstreze in acest fel loialitatea fata de haita. Va rog sa investgati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5043 secunde