Rectorul Universității Ovidius, Dănuț Tiberius Epure, ARESTAT preventiv de Tribunalul București

1061
4

Articole de la același autor

Rectorul Universității "Ovidius" Constanța, Dănuț Tiberius Epure a fost arestat preventiv, în această după-amiază, sub acuzația comiterii a trei infracțiuni de luare de mită. 




Decizia a fost luată de Tribunalul București, nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs. Rectorul Dănuț Tiberius Epure a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, aceeași decizie fiind luată și în cazul complicelui, Stere Tala. 






Comentează știrea

Fost Student
31 iulie 2013
Epure = Hoț, șmenar, curvar, șpăgar.

Un PORC, corupt, spagar, infect. Nimic altceva nu defineste un FALS om al universitatii, precum se auto-intitula acest ordinar jegos, pe nume EPURE. Speram ca, in razbunarea zecilor de generatii jegmanite de catre acest zeu al spagii, justitia din Romania nu ne va lasa cu gura cascata din nou. Acest exemplu infect de coruptie trebuie intemnitat cel putin 7 ani de zile.

universitar
31 iulie 2013
ce folos?

Decanii si prodecanii de acum sunt copia fidela a sefului si in slujba lui. Fac tot ceea ce se spune ca ar fi facut seful.Sa demisioneze toti si sa se faca alegeri generale. Altfel este inutil efortul autoritatilor.Sistemul este putred!

radu
31 iulie 2013
restul

Vai, ce rusine! acum este ocazie buna pentru investigatie profunda, despre alti membri de conducerea (si mai ales care sunt implicati cu studenti straini) la medicina, stomatologie, farmacie, economie si la celelalte facultati.

Ropotan
1 august 2013
Pt DNA Constanta

Labarilor, treziti va! Vin aia de la DNA Bucuresti sa va faca treaba pe care voi nu puteti sa o faceti pt ca sunteti corupti. Pe jegul ala de Dancu de la politie cand il arestati? Din inginer a ajuns miliardar omul. Noroc ca exista SRI ul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5179 secunde