Percheziții DNA la Universitatea "Ovidius". RECTORUL DĂNUȚ EPURE, REȚINUT DE PROCURORII ANTICORUPȚIE!

2497
13

Articole de la același autor

Rectorul Universității "Ovidius" Constanța, Dănuț Tiberius Epure, este cercetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru acuzații de corupție. 


Ieri, puțin după ora prânzului, procurorii de la structura centrală a DNA, împreună cu jandarmii de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, au descins la birourile Rectoratului universității, aflate în clădirile din Campusul universitar. Menționăm că, înainte de începerea perchezițiilor, jandarmii au luat măsura sigilării birourilor. 


Perchezițiile au durat toată după-amiaza, reprezentanții DNA afirmând că după finalizarea lor, rectorul Dănuț Tiberius Epure urma să fie dus la audieri la sediul din Capitală. Livia Săplăcan, purtător de cuvânt al DNA, a declarat pentru "Cuget Liber" că "împotriva rectorului Dănuț Tiberius Epure nu a fost luată nicio măsură", el nefiind reținut până la închiderea ediției. "Ancheta este în desfășurare, în momentul în care va fi posibil, vom face publice mai multe detalii", a adăugat reprezentantul structurii de anchetă. 


Din informațiile aflate din surse reiese că rectorul Universității "Ovidius" ar fi fost surprins luând mită. Asupra lui au fost găsiți, susțin aceleași surse, 4.500 de euro, iar banii ar constitui o tranșă dată de studenții care doreau să intre la una din facultățile instituției de învățământ superior, pe locurile "fără taxă". În total, rectorul ar fi urmat să primească 10.000 de euro. 


Dănuț Tiberius Epure face parte din Biroul Permanent al Consiliului Național al Rectorilor din România, iar în fruntea Universității "Ovidius" se află din martie 2012.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ovidiu
31 iulie 2013
Totul pentru bani

Acest individ ridica aproape 180 milioane lei vechi pe luna numai din salarii,caci smecherii astia au mai multe salarii.Coruptia a devenit o cangrena a societatii noastre -nu conteaza cit esti de titrat cind este vorba de avere banii sunt ochii dracului. Atentie cetateni "onorabili" care profitati de functia pe care o aveti si jecmaniti oamenii sarmani,statul foloseste ofiteri sub acoperire ,va ademenesc cu bani si foloase si cum nu puteti rezista mitei va treziti acolo unde va este locul la mititica.

nivea
31 iulie 2013
-

A primit ordonanta de retinere, 24 de ora sta la parnaie. Si va fi arestat 29 de zile, nu are cum sa scape la cat de zelosi sunt judecatorii. Pasarea pre limba ei piere, don Epure si lingaii din jurul lui !!!!

Profesorul de serviciu!
31 iulie 2013
...de necrezut!

....desi nu ne mai mira nimic din ce se intampla in Tara, vestea aceasta m-a bulversat. Sa ajunga coruptia chiar la nivelul rectorului? Inseamna ca profesorii examinatori....zburda printre plicirule cu bani! Vestea are insa si o parte....buna! ...justifica slaba pregatire a absolventilor....si arata adevarata fata a scolii superioare romanesti...pentru ca buba asta nu a cuprins numai Constanta.........................

admirator
31 iulie 2013
nu-i mai satura

Dumnezeu odata! Au salarii de neam prost, au investitii serioase si tot mai vor. La ocna cu toti hotii! Incepind cu primarul bandit pina la utlimul acar Paun...

dexter
31 iulie 2013
:))

Profesore, traiesti pe alta lume daca te bulverseaza vestea ca Epure e spagar. De 22 de ani e asa, de cand s-a transferat de la Galati, fiind incapabil sa intre la ASE Constanta.

Răspuns la: ...de necrezut!
Adăugat de : Profesorul de serviciu!, 31 iulie 2013
....desi nu ne mai mira nimic din ce se intampla in Tara, vestea aceasta m-a bulversat. Sa ajunga coruptia chiar la nivelul rectorului? Inseamna ca...
eu
31 iulie 2013
uraaaaa

Ma bucur ca a fost prins unul dintre cei mai mari spagari din ovidius,ca nu se mai satura,pe bani "cinstiti" si a creat un imperiu in jurul lui.El si cu finul Anghel,5 ani de zile i-am suportat ,toate dansatoarele au luat note mari la ei...dansul din buric este examenul pe care il treci sigur la ei....

Mihaela
31 iulie 2013
Facultati de stat - gasti de spagari

Ar trebui ca fraieritii care mai cred inca in mitul facultatii de stat, sa inteleaga ca acestea, la fel ca alte institutii publice, sunt doar gasti de spagari, incompetenti care isi vor bate joc de parintii cu bune intentii si de copiii care cred ca daca invata vor fi apreciati.

Epure si Tala
31 iulie 2013
Spagari

Machedonii au invatat din familie cunoscuta expresie a faomei de bani. Se zice "AOA",adica la mine. Au si o strategie,un membru din familie la furat in comert sau oriunde este ceva de furat(universitate),si altii la autoritatile de control(garda finaciara,curtea de conturi). Si deasupra tuturor seful suprem ,care aduta de la toti, in justitie. Cautati rudele lui Epure si ale lui Tala si le gasiti pe unde v-am spus. Si deasupra tuturor este un EPURE si la Curtea de Apel. De ce a fost nevoie de DNA central ??? Ptr ca DNA regional este de-al LOR?

haha
31 iulie 2013
haha

Don Epure s-a dus cu impersiu tau de tampiti, omu asta si-a angajat toti nepotii si rudele pe functii de conducere in caminele univrsitatii! Baieti luati-va bagajele si plecati singuri, s-a terminat cu imperiul lui Epurica, sunteti mancati, orcum nu a tinut prea mult :))) TASE , eu sunt baiatu de care ti`a zis MATA sa te feresti !!

Andrusk
31 iulie 2013
In sfarsit

:)) cate oferte aveam la ovidius ... 2 examene la 150 euro tin minte, oferta lunii. Lasa ca e bine, sa se mai linisteasca toti coruptii ca prea au facut burta mare pe munca parintilor nostri. Si daca invatai nu treceai, ca de, trebuia sa dai ceva acolo...

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8233 secunde