DĂNUȚ EPURE, REȚINUT DE PROCURORI / Vezi aici de ce l-au săltat anchetatorii pe rector

2507
7
DĂNUȚ EPURE, REȚINUT DE PROCURORI / Vezi aici de ce l-au săltat anchetatorii pe rector - rectorluaremita11375199494-1375285200.jpg

Articole de la același autor

Rectorul Universității "Ovidius" Constanța, Dănuț Tiberius Epure, a fost reținut, în cursul serii de ieri, de procurorii DNA București, fiind acuzat de trei infracțiuni de luare de mită. 

Anchetatorii au reținut, în ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale: "În cursul lunii august 2012, inculpatul Tiberius - Dănuț Epure, în calitate de rector al Universității "Ovidius" din Constanța, a primit de la o persoană, prin intermediar, suma de 1.000 euro, pentru a facilita admiterea fiicei persoanei de la care a primit banii la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității "Ovidius", pe un loc destinat cetățenilor străini.

De asemenea, în cursul lunii iulie 2013, inculpatul Epure Tiberius-Dănuț a pretins, atât direct cât și prin intermediar, de la două persoane, suma totală de 9.000 de euro pentru a pune la dispoziția unor candidați la examenul de admitere la Facultatea de Farmacie subiectele la disciplinele de concurs.

Din banii pretinși în luna iulie 2013, inculpatul a primit suma de 4.000 de euro, după care a remis unuia dintre candidați subiectele și rezolvările acestora la disciplinele biologie și chimie. În acest demers, de pretindere și primire a sumei de 4.000 de euro, Tiberius - Dănuț Epure a fost ajutat de inculpatul Stere Tala, care a intermediat relația cu persoana care a dat suma de bani.

Inculpaților li s-au adus la cunoștință acuzațiile, iar pe data de 30 iulie, procurorii au dispus reținerea inculpaților Tiberius - Dănuț Epure și Stere Tala pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pe un termen de 29 de zile".

În cauză, procurorii au anunțat că efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane.

"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se mai arată în comunicatul DNA.

Comentează știrea

ct
31 iulie 2013
pai de ce????

sa fie ridicati si machedonii aia prosti si analfabeti care au dat spaga sa le intre uritele si tantaloaicele de musate la doctoreala

constanta
31 iulie 2013
rector Epure

Domnule roman, sa stii ca nu toti macedonenii sunt prosti si analfabeti, sunt prosti si analfabeti foarte multi romani din tara asta care au intrat cu spagi! Asa ca revizuieste-ti putin atitudinea!

Răspuns la: pai de ce????
Adăugat de : ct, 31 iulie 2013
sa fie ridicati si machedonii aia prosti si analfabeti care au dat spaga sa le intre uritele si tantaloaicele de musate la doctoreala
roman
31 iulie 2013
Machedoni= bani+ingamfare+prostie+snobism+rautate+egoism

Deosebirea dintre machedoni si romani e faptul ca ei au f multi bani si au ajuns sa poata cumpara orice, dar mai ales ca sunt f uniti si se ajuta. Cand vor lua exemplu acesta si romanii atunci vor devenii si ei o forta de neinvins. Dar asta cine stie cand se va intampla, ca romanii pricep mai greu acest lucru extrem de important.

un cunascator
31 iulie 2013
la puscherie

Ba toti machedonii sunt niste spagari, analfabeti si infatuati. Langa Becali, Dane!

Răspuns la: rector Epure
Adăugat de : constanta, 31 iulie 2013
Domnule roman, sa stii ca nu toti macedonenii sunt prosti si analfabeti, sunt prosti si analfabeti foarte multi romani din tara asta care au intrat...
un roman
31 iulie 2013
un roman umilit

de acord!!! astia sunt uniti, au venit de pe unde i-a aruncat omenirea. Romanul cu suflet mare i-a primit si acum nu are loc in tara lui de acesti Aromani. aromani din aceeasi familie ca anorganic. Am intalnit machedoni care te calca in picioare, desi poate le-ai intins o mana de ajutor. Nu se uita, te ucid ca sa fie in locul lor. Nu vorbesc decat din experienta si cunostinta de cauza. Dan, tot mersul ala il ai ca atunci cand erai student si tanar asistent. Nimeni nu iti ajungea la na.

Răspuns la: Machedoni= bani+ingamfare+prostie+snobism+rautate+egoism
Adăugat de : roman, 31 iulie 2013
Deosebirea dintre machedoni si romani e faptul ca ei au f multi bani si au ajuns sa poata cumpara orice, dar mai ales ca sunt f uniti si se ajuta...
student ovidius
31 iulie 2013
rusine

poate pica si directorul de la Resurse Umane.... tot cu spaga..prieten cu Epure

Dinel
4 august 2013
Machedoni .... huooo

Zi-mi si mie un machedon cinstit si corect. Niste zgarie branza, niste egoisti, numai pentru ei, pusi numai pe ciordeala (ca si tiganii) pe pacalit si tras in piept. Daca ar fi dupa mine, le-as face ce le-a facut Hitler tiganilor.

Răspuns la: rector Epure
Adăugat de : constanta, 31 iulie 2013
Domnule roman, sa stii ca nu toti macedonenii sunt prosti si analfabeti, sunt prosti si analfabeti foarte multi romani din tara asta care au intrat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4845 secunde