Rectorul Universității Ovidius, Dănuț Epure a cerut eliberarea provizorie

868
3
Rectorul Universității Ovidius, Dănuț Epure a cerut eliberarea provizorie - rectoreliberat-1376293673.jpg

Articole de la același autor

După ce magistrații Curții de Apel București au respins, pe 6 august, recursul formulat de ‚ Dănuț Tiberius Epure, care cerea să fie cercetat în stare de libertate, rectorul suspendat al Universității Ovidius a solicitat judecătorilor din cadrul Tribunalului București liberarea provizorie sub control judiciar, cauza urmând a se judeca pe data de 20 august. 


Reamintim că, la data de 31 iulie, Tribunalul București a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, privind arestarea preventivă a lui Dănuț Epure, precum și a complicelui acestuia, Stere Tala, pe o perioadă de 29 de zile. Cei doi au formulat recurs, la Curtea de Apel, în cazul lui Epure fiind respins, în timp ce Tala a fost liberat, cu obligația de a nu părăsi țara. Dănuț Epure este acuzat de procurorii DNA de luare de mită, iar Stere Tala - de complicitate la luare de mită.


Comentează știrea

ANONIM
12 august 2013
LUPUL PAZNIC LA OI

SI L-AU INLOCUIT CU STANCIU!!!CHIAR NIMENI NU SI DA SEAMA CA ASTA E MANA EI?CA NU S-AU INTELES LA IMPARTIT SPAGA? Doamne,sacalul de Stanciu a impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura.

Ion
12 august 2013
ajunge

Stere e un pinguin prost. Rechinii adevarati sunt prorectorii si decanii. Sa se verifice toate facultatile unde s-au dat probe de concurs. Sa fie intrebate de sanatate Sirbu, Popescu, Fulea, Caraiane etc. Sa se termine o data cu abuzurile acestei conduceri!!!

unul
12 august 2013
Intrebari

Ar trebui luati la intrebari toti decanii , sefii de departamente, prorectorii, administratorul, directorul de resurse umane - toti care au functii de conducere. Se vor afla multe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6457 secunde