MOARTE SUSPECTĂ la Năvodari: victima, o femeie de 36 de ani

412
MOARTE SUSPECTĂ la Năvodari: victima, o femeie de 36 de ani - xcrimamurfatlar1-1669360399.jpg
Polițiștii constănțeni au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, 24 spre 25 noiembrie, în jurul orei 1.45, de faptul că o femeie de 36 de ani, din localitatea Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile și apropiații nu puteau intra în locuința ei. La fața locului au ajuns oamenii legii, dar și un echipaj de pompieri, care a deblocat ușa apartamentului femeii.

„În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Din primele informații, este vorba despre o moarte suspectă, căci potrivit unor surse neoficiale, pe trupul neînsuflețit ar fi fost găsite mai multe vânătăi. 

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, inclusiv suicidul, căci se pare că femeia s-ar fi despărțit de iubit și era în depresie. Mai mult, pe trupul acesteia nu au fost descoperite răni, ci echimoze. Se ia în calcul inclusiv varianta că aceasta ar fi ingerat clor. Necropsia va elucida însă ce a dus la decesul tinerei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, ușa apartamentului era încuit dinspre interior, iar cheia era încă în ușă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3356 secunde