DETALII din cazul CRIMEI de la Murfatlar. Leziunile au dus la moartea victimei în câteva minute

4723
DETALII din cazul CRIMEI de la Murfatlar. Leziunile au dus la moartea victimei în câteva minute - xcrimaarestatmurfatlar-1668514529.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Darius Adrian G, acuzat de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 spre 13 noiembrie, l-a lovit pe N.D., de 18 ani.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 13 noiembrie 2022, în jurul orelor 03:00, într-un club din oraşul Murfatlar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima N.D., în vârstă de 18 de ani, astfel că i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană. Deşi personalul ambulanţei a încercat, nu s-a reuşit resuscitarea victimei”, au arătat procurorii.

Propunerea de arestare preventivă a fost aprobată de magistrații Tribunalului Constanța, astfel că suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5822 secunde