Adda, mărturisiri dureroase: "M-a dat cu capul de beton și a plecat...A explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea"

226
Adda, mărturisiri dureroase:
Adda a povestit în cartea pe care a lansat-o săptămâna trecută, „Cele 3 ADDA”, despre o fostă relație. Artista mărturisește că a fost agresată de fostul iubit, pentru că nu-i plăcuse cum se machiase, scrie libertatea.ro


„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a mai scris Adda în cartea pe care a lansat-o.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Câteodată și amanta poate fi o victimă"
Pagina a fost generata in 0.4685 secunde