Alina Pușcaș, diagnosticată cu borelioză, afecțiunea de care suferă și Adda. "Am început tratamentul de urgență"

1845
Alina Pușcaș, diagnosticată cu borelioză, afecțiunea de care suferă și Adda.
Alina Pușcaș a recunoscut că s-a confruntat cu aceeași boală de care suferă Adda, în urmă cu mai mulți ani.

Prezentatoarea TV a dezvăluit, însă, că a descoperit la timp afecțiunea și a început de urgență tratamentul, pentru a se putea însănătoși cât mai repede, scrie wowbiz.ro


În urmă cu un an, Adda dezvăluia că a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, din cauza unei alergii care îi provocase edem la nivelul gâtului. După luni întregi în care specialiștii i-au pus diagnosticul greșit, artista a povestit că, de fapt, se confruntă cu două afecțiuni provocate de mușcătura de căpușă, Borelioza și Bartonella: "A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp.", a scris Adda, în mediul online.

XXX


Se pare că solista nu este singura în această situație. Și Alina Pușcaș a povestit că a trecut printr-o situație similară în urmă cu 12 ani, când a fost mușcată de o căpușă pe platourile de filmare, scrie wowbiz.ro

Din fericire, însă, prezentatoarea TV a descoperit totul la timp, înainte ca boala să se agraveze: "Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit. Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această Borrelia.", a mărturisit Alina Pușcaș, în cadrul unei emisiuni TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Câteodată și amanta poate fi o victimă"
Pagina a fost generata in 1.6037 secunde