MOMENTE DE GROAZĂ! Cum poate un joc banal să-ți pună viața în pericol? Tânăr în stop cardio respirator, din cauza unui zmeu

1177
MOMENTE DE GROAZĂ! Cum poate un joc banal să-ți pună viața în pericol? Tânăr în stop cardio respirator, din cauza unui zmeu - 43598146882871475263319827533595-1713254716.jpg

Articole de la același autor

Acum două seri, în localitatea Cristești, din Mureș, un incident dramatic a fost prevenit de un echipaj SMURD. Un tânăr a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui zmeu care a atins un fir de înaltă tensiune. Descărcarea electrică a fost foarte puternică, provocându-i tânărului un stop cardio-respirator.

Un echipaj SMURD a fost alertat imediat! Salvatorii au ajuns rapid la locul evenimentului și au acționat prompt și eficient. Au aplicat manevrele de resuscitare, iar inima tânărului a început iarăși să bată.

Mulțumită răspunsului rapid al echipajului SMURD, tânărul a fost stabilizat şi transportat la spital, conștient.

"Sunt foarte îngrijorătoare aceste incidente și este foarte important să conștientizăm cât de periculos poate fi jocul cu zmeul în anumite condiții.

Pentru a evita astfel de tragedii, asigură-te că zmeul tău nu zboară aproape de linii electrice sau alte surse de electricitate. Orice atingere a unui fir electric poate avea consecințe grave. Pentru noi, ei sunt adevărații eroi! Felicitări, dragi colegi!", este mesajul transmis de reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
sursa foto: IGSU Facebook

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2867 secunde