DOLIU LA SMURD CONSTANŢA: "Zbor lin către îngeri, drag camarad!"

5320
DOLIU LA SMURD CONSTANŢA:

Articole de la același autor

Este doliu în rândul salvatorilor SMURD din Constanța. Miercuri, a trecut la cele sfinte comandorul Octavian Constantin Măndiță. Într-un mesaj public, reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au anunţat tristul eveniment:


„De astăzi (n.r. miercuri, 7 februarie 2024), suntem mai puțini.
A ales să fie salvator, să facă tot ce-i stă in putință, pentru ca alții să trăiască.
A servit patria și cetățenii timp de 35 de ani, pilotând aeronavele IGAv în cele mai dificile condiții și a reușit să ducă la bun sfârșit fiecare misiune.
A purtat pe umeri povara găsirii celor mai rapide soluții pentru ca pacienții transportați, dar și colegii săi să ajungă cât mai repede, dar în deplină siguranță, la destinație, iar astăzi, multe inimi continuă să bată datorită lui.
Cu fiecare misiune la care a participat, a fost, la propriu, aproape de ceruri.
Acum, a depășit granița, a pășit într-o lume, spunem noi, mai bună!
Cu capetele plecate și lacrimi în ochi, noi, cei de aici, avem onoarea să vă salutăm domnule comandor Măndiță Octavian-Constantin și să vă mulțumim pentru tot!
Zbor lin către îngeri, drag camarad!”, se arată în mesajul public al reprezentanţilor DSU.


„În cei nouă ani petrecuți la Punctul de Operare Aeromedicală Constanța, s-a remarcat ca fiind un camarad și un prieten de nădejde, foarte receptiv și săritor, meticulos și cu frică de Dumnezeu”, au completat şi reprezentanţii Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4506 secunde