Năvodărean tâlhărit și lăsat într-o baltă de sânge, pe marginea drumului

312
Un bărbat de 44 de ani, din Năvodari, a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit un localnic și l-a lăsat pe marginea drumului, într-o baltă de sânge. 

Sâmbătă seara, polițiștii din Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că în cartierul Midia Sat, lângă podul de cale ferată, se află un bărbat care prezintă urme de violență la nivelul feței și este căzut la pământ. 

Echipa deplasată la fața locului a identificat victima ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Năvodari, iar din investigații a reieșit că acesta a fost agresat, pe fondul unui conflict spontan, de către un necunoscut.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut deschis. Continuând cercetările, polițiștii au reușit în doar câteva ore de la sesizare să-l găsească și pe agresor, pe nume Nicolae F., de 44 ani, din aceeași localitate, suspect de comiterea infracțiunii de tâlhărie. După ce l-a agresat pe bărbatul de 32 de ani, l-a deposedat de un telefon mobil și un portofel în care se aflau un card bancar, cartea de identitate și suma de 500 lei. 

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Tâlhar periculos pe străzile Constanței
Pagina a fost generata in 0.1947 secunde