"Nebunul", metoda de succes a tâlharilor la Constanța

1715
5
Un bărbat din Iași, în vârstă de 41 de ani, este bănuit că ar fi furat un telefon mobil, în data de 1 iunie, din incinta Asociației Județene a Finanțelor Publice Constanța, cu sediul pe strada pe I.Gh. Duca. Biroul din care ar fi sustras telefonul mobil are ca destinație arhivarea documentelor, păgubitul fiind arhivar. Totodată, polițiștii constănțeni au stabilit că bărbatul în cauză ar mai fi sustras dintr-un magazin alimentar din municipiul Constanța, un portmoneu cu suma de 100 euro, 400 lei și un telefon mobil.

După cercetări amănunțite efectuate de polițiștii Secției 3, s-a stabilit că bărbatul, pe nume Ionuț Roman, ar fi comis, în ultimele două săptămâni, 11 furturi din mai multe societăți comerciale, prin disimularea unei stări mentale precare. Bărbatul intra în diverse societăți comerciale și se prefăcea că suferă de un ușor retard psihic, intrând în discuții cu angajații. După ce reușea să le distragă atenția, le sustrăgea banii și telefoanele mobile. La fel se întâmpla și cu clienții magazinelor, care din milă față de bărbatul deghizat în cerșetor, îi acordau atenție și câțiva lei. Acesta reușea să îi deposedeze de telefoane mobile în timp ce primea "ajutor".

Polițiștii Secției 3 l-au prins în flagrant pe Ionuț Roman, care a recunoscut comiterea unor fapte, o parte din prejudiciul creat fiind recuperat. Oamenii legii l-au dus la Serviciul de Medicină Legală Constanța, unde s-a stabilit că este perfect sănătos și că are discernământ. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

rex
4 iunie 2016
Neclaritate!

A imprumutat brevetul de la liberali sau invers?

@rex
4 iunie 2016
nume de caine

esti un idiot

DODO
4 iunie 2016
mars !

rex tu esti obisnuit cu oasele ( aruncate peste umar ) de la PSD. Mai linge-blide tot nu ti-e clar ca stapinii tai sint cei mai mari hoti ? tu de ce latri pentru ei ?

costel
5 iulie 2016
mama ta de javra basista

Inca nu va- ti.dumirit?....Alegerile le-ati.pierdut santeti.niste panarame bashite...cu tot sprijin.DNA nu ati reusit sa.puneti.labele alea jegoase pe primaria.CTA nu mai vorbesc de cum va ciuruit Gabi Firea in.BUC....Asa ca.mucles basisti johanisti....Mama voastr sa muriti de.ciuda

zIiTFwrOZOCSC
1 decembrie 2016
NicdeXNTtAZFJSYVE

bH1leZ gsnevkjgycvt, [url=http://cpvdfbqjqjml.com/]cpvdfbqjqjml[/url], [link=http://ufrvedzynkxs.com/]ufrvedzynkxs[/link], http://olxeuemhjybb.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde